Vybrané možnosti pre zvýšenie efktívnosti v distribučných kanáloch - Gabriš, Miloš
Hlavné ciele SCM (Supply chain management) - riadenia dodávateľských reťazcov. Výhody systému riadenia dodávateľských reťazcov. Činitele úspešnosti riadenia dodávateľského reťazca. Štúdia profesora Bharadwaja zaoberajúca sa stavom out of stocks v maloobchode. Zákaznícka odozva na nedostatok tovaru. Implementácia metódy ECR (Efficient consumer response) za účelom predchádzania situáciám typu out of stocks na trhu.