Trvalo udržateľný rozvoj a trvalo udržateľná spotreba - Horňáková, Lucia, 1982-
Koncept trvalo udržateľného rozvoja. Stratégia Európskej únie týkajúca sa trvalo udržateľného rozvoja. Najvýznamnejšie oblasti globálnych problémov ľudstva. Trvalo udržateľná spotreba - koncepcia Európskej únie. Akčný plán pre trvalo udržateľnú spotrebu a výrobu a trvalo udržateľnú priemyselnú politiku EÚ.