Teoretické aspekty integrácie manažérskych systémov - Mateides, Alexander
Snaha identifikovať systémovo orientovaný manažment, súčasné tematické manažérske systémy, zhodnotiť ciele a problémy integrácie tematicky odlišných manažérskych systémov. Cieľ, materiál a metodika skúmania. Vymedzenie základných pojmov. Komplexný, systémovo orientovaný manažment. Problematika paralelných systémov manažérstva. Ciele a problémy integrácie tematicky odlišne zameraných manažérskych systémov. Výhody a nevýhody integrovaných manažérskych systémov.