Metóda diskriminačnej analýzy pri hodnotení ekonomickej efektívnosti v zdravotníctve - Štrangfeldová, Jana
Vedecké skúmanie ekonomickej efektívnosti poskytovania zdravotníckych služieb v zdravotníckych zariadeniach prostredníctvom multikriteriálnych (teda hlavne podnikových) metód. Cieľ, materiál a metodika. Výsledky a diskusia. Metóda diskriminačnej analýzy v hodnotení ekonomickej efektívnosti v zdravotníctve. Hodnotenie ekonomickej efektívnosti vybraných zdravotníckych zariadení v SR metódou diskriminačnej analýzy.