Ústavní orgány na ochranu práva v Ruské federaci - Meese, Alexander
Spoločenské vnímanie fenoménu práva v predrevolučnom Rusku a jeho zásadná premena v súčasnej dobe. Korene a príčiny tohto stavu. Chápanie štátneho orgánu. Chápanie činnosti štátu na ochranu práva.