Vplyv inflačných očakávaní na vývoj úrokových sadzieb v krajinách Višegrádskej štvorky - Mirdala, Rajmund
Analýza príčin kolísania nominálnych úrokových sadzieb v podmienkach krajín Višegrádskej štvorky s cieľom identifikovať vplyv inflačných očakávaní a očakávaných reálnych úrokových sadzieb na vývoj úrokových sadzieb na medzibankové depozitá s rôznou dobou splatnosti, prostredníctvom využitia metódy štruktúrnej vektorovej autoregresie (SVAR).