Produkt kúpeľov v ére globalizácie - Vlkovičová, Lenka
Charakteristika produktu v cestovnom ruchu. Produkt kúpeľov - z časti zdravotný produkt. Faktory pôsobiace na výber produktu cestovného ruchu. Produkt kúpeľov - zdravotnícke služby, ubytovacie služby, stravovacie služby, športové a kultúrno-spoločenské služby. Vývoj produktu kúpeľov v čase.