Historický vývoj prehľadu peňažných tokov v Slovenskej republike - Sklenka, Miloš
Prehľad peňažných tokov a jeho zostavovanie v účtovnej závierke v podmienkach Slovenskej republiky - história. Príspevok prináša historický vývoj tohto prehľadu od roku 1993 po súčasnosť.