Zamestnanosť v obchodno-podnikateľských službách na Slovensku a v Bratislave - Holubcová, Ivana, 1982-
Charakteristika obchodno-podnikateľských služieb. Postavenie obchodno-podnikateľských služieb na Slovensku a v Bratislave. Zamestnanosť v obchodno-podnikateľských službách. Priemerný evidenčný počet zamestnancov podľa ekonomických činností v Bratislave v r. 2006.