Inovácie a využitie nástrojov marketingovej komunikácie vo vybranom podniku cestovného ruchu - Jelšíková, Martina
Teoretické vymedzenie cestovného ruchu. Členenie cestovného ruchu. Charakteristika marketingu a marketingovej komunikácie. Pojem inovácie. Päť druhov inovácií. Marketingová komunikácia a inovačné trendy vo vybranom podniku cestovného ruchu.