Ako budú vyzerať trhy po recesii? Predpokladané trendy v správaní zákazníkov - Flatters, Paul
Ekonomické podmienky pred hospodárskou recesiou a dnes. Rozdielnosť a typy kríz. Nekalé praktiky a zákulisné ťahy pre maximalizáciu zisku. Vplyv a dopad na spotrebiteľa. Osem hlavných trendov, s ktorými sa v budúcnosti budú musieť podniky vysporiadať. Návrat k tradičným hodnotám.