Tvorba prezentácií - súčasť náplne práce v cvičnej firme - Zubalová, Zdenka
Prezentácie rôzneho druhu a formy sú v praxi bežnou súčasťou pracovnej náplne každého zamestnanca. Príležitosťou na vytvorenie prezentácie v cvičnej firme je príprava na Medzinárodný veľtrh cvičných firiem a účasť v súťaži o najlepšiu elektronickú prezentáciu. Učiteľ v cvičnej firme by sa však nemal obmedzovať len na takýto druh prezentácie. Ideálne je, ak sa žiaci naučia prezentovať rôzne informácie, rôznymi spôsobmi. Príspevok sa zaoberá jednotlivými druhmi prezentácií v praxi a ich aplikáciou na fungovanie cvičnej firmy, typmi prezentačných techník a aspektami, dôležitými pri prezentácii cvičnej firmy.