Modely marketingového rozhodovania - Luliaková, Ivana
Vývoj modelov marketingového rozhodovania. Charakteristika modelov marketingového rozhodovania. Modely určené na podporu strategického rozhodovania, vývoj nového produktu, cenové stratégie, alebo na poziciovanie značky. Príklady modelov marketingového rozhodovania. Matica podnikateľských stratégií. Matica sklonu k nakupovaniu.