Analýza vybraných ukazovateľov Slovenskej republiky ako úvod do spoznávania jej sociálneho marketingového prostredia - Mižičková, Ivana
Analýza najvhodnejších štatistických ukazovateľov s cieľom charakterizovať sociálne prostredie Slovenskej republiky. Štruktúra domácností v SR podľa sociálnych skupín. Vekové zloženie obyvateľstva (2004-2007). Analýza uzavretých a rozvedených manželstiev (2000-2007). Štruktúra hrubých peňažných výdavkov domácností (2007).