Aktuálne trendy vývoja vo svetovej ekonomike - Lennerová, Ivana, 1979-
Pohľad na vývoj na svetových trhoch. Krátkodobé vyhliadky ekonomiky USA. Situácia v eurozóne. Ázia a kolaps ekonomickej aktivity Japonska. Investičné prognózy. Výzvy a riziká svetovej ekonomiky.