Aspekty a výhody kvalitných vzťahov so zákazníkmi - Vajsochrová, Zora
Rentabilita marketingu. Dôležitý aspekt - návratnosť vložených prostriedkov. Dôležitý determinant úspechu firmy - lojálny zákaznícky kmeň a lojálni zamestnanci firmy. Lojalita - výzva a cesta budúcnosti. Sedem zásad, ktoré musia byť uplatnené pri formovaní lojálneho zákazníckeho kmeňa. Systém total loyalty management.