Reklama ako súčasť komunikačných aktivít reštaurácií - Gondárová, Jana, 1983-
Komunikačné aktivity - komponent marketingového mixu. Reklama a jej ciele v reštauráciách. Rozpočet na reklamu. Reklama v tlačených médiách, v rozhlase, v televízii, vonkajšia reklama, reklama na internete.