Šesť otázok, ktoré pomôžu vybudovať v tíme dôveru - Reháková, Helena
Podnikové prostredie, spolupráca založená na dôvere, ekonomické výsledky. Situácia v podnikoch v krízovom období. Obojsmerná komunikácia nadriadený-podriadený. Právo vyjadriť svoje očakávania a potreby. Rôznorodosť pracovného tímu a atmosféra otvorenosti. Častá komunikácia a rovnaký meter pre všetkých.