Význam kvality a manažérstva kvality - Krnáčová, Paulína, 1983-
Definície kvality podľa vybraných autorov. Význam kvality a zavádzania systému manažérstva kvality. Demingova reťaz kvality. Dôvody zavádzania systému manažérstva kvality. Pozitívny vplyv manažérstva kvality na celkovú prospešnosť organizácie.