Ako vyberať to správne investičné životné poistenie rozhodnutie musí nasledovať po zodpovedaní niekoľkých otázok - Škriniar, Pavel, 1979-
Prečo je dobré byť poistený. Životné situácie a finančná pripravenosť. Poistné sumy a typy poistení. Diverzifikácie úspor a náklady spojené s uzatvorením produktu. Kombinácie a porovnanie poistenia. Návrh poistnej zmluvy a jednotlivé kritéria. Smernice MiFID a investičné životné poistenie.