Tri piliere regulácie poistného trhu Vplyv Solvency II na európsky poistný trh - Krátka, Zuzana, 1968-
Európska únia a legislatívne opatrenia k problematike solventnosti poisťovní a zaisťovní. Novoprijatá rámcová smernica Európskeho parlamentu a rady o začatí vykonávania poistenia a zaistenia Solvency II. Regulácia európskeho poistného trhu a model troch základných pilierov. Očakávania a celkový vplyv na európsky poistný trh po zavedení Solvency II do praxe.