Širšie využitie metód e-learningu - Potisková, Ingrid
Blended learning - používanie viacerých foriem výučby na dosiahnutie cieľového efektu. Asynchrónna a synchrónna výučba. Typy e-learningu. Obsah elektronického vzdelávania. Vývojové nástroje.