Čo vieme o majetku slovenských domácností majetok domácností a jeho štruktúra - Baláž, Vladimír
Ďaľšia časť príspevku o majetkových pomeroch obyvateľstva. Približný obraz o aktívach slovenských domácností. Odhad štruktúry majetku a nehnuteľností. Započítanie ľudského kapitálu. Projekcia majetku a príjmov. Finančné poradenstvo pre klasické stredné vrstvy spoločnosti.