Postavenie a činnosť predbežného správcu v konkurznom konaní - Veterníková, Mária, 1964-
Analýza postavenia a činnosti predbežného správcu v konkurznom konaní, niektoré negatíva súčasnej slovenskej právnej úpravy. Autorka zároveň uvádza, ako tento inštitút upravuje nové české insolvenčné právo, účinné od 1. januára 2008, v ktorom je činnosť predbežného správcu vymedzená širšie ako u nás.