Smeruje americká ekonomika k zemi? vývoj na kapitálových trhoch za uplynulý mesiac - Vasilišin, Rastislav
Akciové trhy, všeobecne uznávaný indikátor ekonomického zdravia americkej ekonomiky. Akciový index Dow Jones. Oficiálne údaje americkej vlády a historické maximá. Čo sa vlastne v skutočnosti deje. Pokles morálneho a ekonomického statusu USA. Warren Buffett varuje pred nadmerným zadlžovaním amerického štátneho rozpočtu. Experti a politici vo Washingtone. Prepojenosť európskej a americkej ekonomiky.