Smerovanie vývoja charakteru európskeho práva - Mišurová, Lucia
Mixed jurisdiction ako súčasné chápanie charakteru európskeho práva pozostáva z dvoch základných právnych systémov, systému civil law a common law. Príspevok rozoberá ďalšie potenciálne možnosti vplyvov na charakter európskeho práva - islamské právo, japonské, resp. čínske právo.