Kvalita vnitropodnikové komunikace - Ližbetinová, Lenka
Zvýšený tlak na podniky v konkurenčnom prostredí Európskej únie vytvára potrebu implementácie systému manažérstva kvality. Toto nie je možné bez kvalitne riadenej komunikácie, a to predovšetkým komunikácie vo vnútri podniku. Interpersonálnu komunikáciu v rámci systému riadenia kvality podniku upravuje súbor noriem ISO 9000. Aké sú prekážky pri implementácii systému manažérstva kvality.