Uplatňovanie zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia - Riháková, Zuzana
Podrobný výklad jednotlivých článkov Zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia v zmysle Komentára k článkom Modelovej zmluvy doplnený príkladmi a rôznymi variantmi používanými v konkrétnych Zmluvách SR. Článok 1 - Osoby, na ktoré sa zmluva vzťahuje. Článok 2 - Dane, na ktoré sa Zmluva vzťahuje. Článok 3 - Všeobecné definície. Článok 4 - Rezident. Článok 5 - Stála prevádzkáreň.