Vývoj dohľadu nad finančným trhom v Národnej banke Slovenska - Ferianc, Pavol
Pohľad na úsek bankového dohľadu. Novely zákona o bankách. Reforma bankového sektora na Slovensku. Efektívne nástroje a nové prístupy k výkonu dohľadu.