Použitie wiki vo vzdelávacom procese - Stradiotová, Eva, 1963-
Wiki je kombináciou webovskej stránky a wordovského dokumentu. Dá sa dobre využiť v triede, kde študenti môžu spoločne pracovať na jej obsahu. V súčasnosti sa wiki stránky stávajú čoraz populárnejšie, lebo sú ideálnym nástrojom na spoluprácu. Wiki má svoje výhody aj nevýhody.