Metodika rizikovo orientovaného dohľadu - Eley, Slavka
Základná charakteristika metodiky rizikovo orientovaného dohľadu. Matica rizík. Camel rating. Dohliadací cyklus. Dohľad na diaľku a dohľad na mieste. Metodika výkonu dohľadu po zavedení pravidiel Bazilej II.