Náklady z odvodu príjmov a zúčtovanie odvodov príjmov rozpočtových organizácií do rozpočtu zriaďovateľa - Kovalčíková, Antónia
Účty rámcovej účtovej osnovy na účtovanie nákladov z odvodu príjmov na účtovanie zúčtovania odvodov príjmov rozpočtových organizácií do rozpočtu zriaďovateľa. Ilustračné príklady účtovania výnosov rozpočtovej organizácie a nákladov z odvodu príjmov.