Segmentácia ako podklad pre dizajn distribučných kanálov v podmienkach internacionalizácie a globalizácie - Vlčková, Katarína
Segmentácia trhu podľa nákupného správania spotrebiteľa. Segmentácia trhu podľa sprievodných služieb spojených s produktom a distribúciou. Segmentácia podľa času. Segmentácia v podmienkach internacionalizácie a globalizácie - tvorba globálnych segmentov.