Focusing - nástroj rozvoja emočnej inteligencie - Prodaj, Martin
Zrozumiteľná reč vnútornej senzitivity sebapoznania, fosusing (z angl.focus = zamerať sa, sústrediť sa). MarketFocusing, nástroj ktorý pomáha robiť korektné rozhodnutia v inej oblasti ako racionálna rovina. Technika focusingu spočíva zo 6 jednoduchých krokov. Intrapersonálne a interpersonálne pochopenie. Využívanie focusingu v praxi.