Zohľadnenie rizika pri tvorbe podnikateľského zámeru v období svetovej hospodárskej krízy - Majdúchová, Helena, 1963-
Celosvetová finančná a konjunkturálna kríza a jej príčiny. Vývoj slovenskej ekonomiky v roku 2009. Tvorba podnikateľského zámeru v súčasnom ekonomickom prostredí.