Byť dobrý nestačí, k vášmu úspechu potrebujete aj dobrý selfmarketing - Kovács, Pavel
Kombinácia schopností "predávať" seba a svoje silné stránky vedieť prezentovať, (selfmarketing). Profesionálna prezentácia a pravdepodobnosť úspechu. Selfmarketing je dobre prepracovaný systém praktických riešení v oblasti presadenia sa. Tipy pre úspešný sefmarketing.