Problematika trvalo udržateľného rozvoja sa netýka iba veľkých podnikov - Bleyová, Dagmar
Úspešnosť a trvácnosť podnikania ovplyvňujú prezentované a presadzované hodnoty činnosti firmy v prospech okolia. Okrem ekonomických aktivít treba rozvíjať aj enviromentálne a sociálne dimenzie. Dosahovanie obchodného úspechu a rozvoja interných procesov firmy je v schopnosti počúvať nielen zákazníkov ale celú spoločnosť.