Zákon o elektronickom podpise s komentárom - Tichý, Miroslav
Zákon č. 215/2002 Z.z. o elektronickom podpise a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 214/2008 Z.z.