Zahraničnoobchodná spolupráca Slovenskej republiky s Ruskou federáciou a ich perspektívy - Kašťáková, Elena, 1974-
Záujem Slovenska na rozvoji vzájomnej hospodárskej spolupráce s Ruskom. Zmluvná základňa medzi Európskou úniou a Ruskou federáciou. Zahraničný obchod medzi Slovenskom a Ruskom. Komoditná štruktúra slovenského vývozu do Ruska a dovozu z Ruska. Vzájomná investičná činnosť. Záujem slovenských podnikateľov o ruský trh. Prílev slovenských priamych zahraničných investícií do Ruska. Perspektívy vzájomných vzťahov.