Svetová hospodárska kríza a jej vplyv na odhad rizika pri aplikácii výnosového princípu ohodnotenia - Sedláková, Iveta
Výber niektorých publikovaných úvah a riešení ku kríze a tiež k riziku, ktorých rôznorodosť musí znalec zapracovať do svojích metodických postupov.