Dôverihodnosť informácií finančného výkazníctva v znaleckej činnosti - Džupinka, Miroslav
Zmena prístupu k informáciám finančného výkazníctva. Riešenia pre znaleckú činnosť. Vypovedacia schopnosť finančného výkazníctva podniku.