Finančný trh virtuálne podrazil reálnu ekonomiku - Hölcz, Róbert
Investičné príležitosti v čase krízy. Vstup do eurozóny a hľadanie nových možností vyšších úrokových marží. Komerčné banky a úrokové sadzby centrálnej banky. Deflácia a inflácia. Ekonomické ukazovatele nerovnováhy medzi dopytom a ponukou. Reálna hodnota tovarov a služieb a masa poskytnutých úverov.