Synchronizácia informácií - Červenka, Peter, 1976-
Užitočný spôsob výmeny informácií. Vďaka synchronizácie informácií sa ušetrí veľa času, čím dochádza následne k zvýšenej efektivite práce. Definície a princíp fungovania synchronizácie. Jednotlivé variácie synchronizačného procesu. Príklad kalendára ako efektívnej synchronizácie informácií vo firme.