Stabilizačný program očakáva výdavkové limity - Hölcz, Róbert
Vznik hospodárskej krízy negatívne ovplyvnil vývoj hrubého domáceho produktu. Prehodnocovanie štátneho rozpočtu a východiskové údaje HDP. Vyhliadky svetovej ekonomiky a výzva Európskej komisie k razantnejším úsporám vo výdavkoch štátneho rozpočtu. Protikrízové opatrenia vlády a zmeny hospodárskej politiky.