Globálne trendy v medzinárodnom obchode s infraštruktúrnymi energetickými investičnými celkami - Pullmanová, Terézia, 1953-
Špecifické znaky infraštruktúrnych energetických investičných celkov. Unikátnosť, špecifickosť, komplexnosť, význam a neistota investičných projektov. Zmeny na globálnom trhu energetických investičných celkov. Účastníci globálneho trhu energetických investičných celkov.