Hodnotenie regiónov Slovenska z hľadiska Corporate identity - Ratkovská, Gabriela
Vymedzenie pojmu región pre potreby Corporate identity. Cieľové subjekty budovania Corporate identity. Podnikateľsky orientované Corporate identity regiónu. Turisticky zamerané CI regiónu. CI zamerané na obyvateľstvo.