Rozvoj ľudského kapitálu ako trend kontinuálneho zvyšovania úspešnosti, výkonnosti a efektívnosti podniku - Dianovská, Júlia
Rozvoj ľudského kapitálu v súčasnosti predstavuje jeden z kľúčových trendov kontinuálneho zvyšovania úspešnosti podniku. V príspevku je rozpracovaný konkrétny príklad rozširovania si vedomostí a praktických skúseností v oblasti informačných technológií, a zároveň návrh nového softvérového projektového riešenia, ktorého vývoj je v súčasnosti rozpracovávaný a nielen finančne podporovaný EÚ.