Vplyv finančnej krízy na rozhodnutia v menovej politike v krajinách V4 - Kotlebová, Jana, 1969-
Od roku 2008 vplyv finančnej krízy je viditeľný aj na trhu Strednej Európy. Dopad krízy na rozhodnutia v menovej politike krajín V4. Vývoj dopytu po peniazoch v krajinách V4. Reakcie centrálnych bánk.