Sledovanie činnosti zákazníkov podniku pomocou podnikového webu - Hriciga, Andrej
Zlepšovanie uspokojenia potrieb zákazníkov podniku a lepšieho dosahovania cieľov podnikového webu pomocou analýzy činností zákazníkov a potenciálnych zákazníkov podnikového webu. Web analytika. Výhody skúmania aktivity zákazníkov na podnikovom webe.