Trendy v oblasti inštitucionálnych investorov - Bikár, Miloš, 1973-
Vývoj aktív inštitucionálnych investorov. Finančné aktíva inštitucionálnych investorov OECD krajín . Typy finančných aktív v portfóliách inštitucionálnych investorov OECD krajín. Prínos inštitucionálnych investorov pre ekonomiku.